Data en kaarten

Rubato

Mystiek Productions

Muziek

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl onder vermelding van het stadspasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Van arabesk tot klassiek en van pop tot rap; het lukt de band om deze genres op een unieke manier ten gehore te brengen.

De meest geliefde band van Turkije komt naar Nederland! De afgelopen jaren is Rubato uitgegroeid tot één van de belangrijkste bands in Turkije. De muziekformatie bestaat uit de invloedrijke muzikanten Özer Arkun, Göksun Çavdar en Eralp Görgün. In het verleden hebben zij gespeeld en opgetreden met vele grote namen uit verschillende landen en een muzikale bijdrage geleverd aan talloze albums. Hun muziek wordt gekenmerkt door virtuoos instrumentenspel en uitzonderlijke zang.

Laat je muzikaal verrassen!

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 39.00
2e rang 35.00
MTK 10% korting 35.10

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief