Data en kaarten

Plien en Bianca

En nu dan?

Cabaret

"Twee rasartiesten die al 25 jaar met elkaar samenwerken en profiteren van elkaars perfecte gevoel voor timing", aldus het AD.

Plien & Bianca, een genre op zich, staan al jaren aan de Nederlandse komedietop en zijn niet meer weg te denken. In ‘En nu dan?’ paradeert een onvergetelijke stoet aan meesterlijke typetjes en nemen de dames u weer een avond mee met hun hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

Stel u voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ en een kanon. Mix dat met turboverkledingen, sublieme timing en een majestueus decor en je krijgt een avondje onvervalst lachen met Plien & Bianca.
Hun vorige theaterprogramma, ‘Gaat het nog door?’ zorgde voor louter lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario 2015 en uitverkochte zalen.
 

 

Rode Zaal

Dineren vooraf mogelijk

Prijzen

1e rang 34.00
2e rang 29.00
MTK 10% korting 30.60

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Met aanstekelijk spelplezier grabbelen de twee hartsvriendinnen in een goed gevulde toneelkist. Dat leidt tot vermakelijke sketches … en het spelplezier slaat al heel snel over naar de zaal… een fijne feel-good show, opgediend door twee rasartiesten die al 25 jaar met elkaar samenwerken en die bij elkaar profiteren van een perfect gevoel voor timing.”
AD


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief