Data en kaarten

Veldhuis en Kemper

Hou Dat Vast

Cabaret

"Vermakelijke scènes waarin zelfspot nooit ver weg is: Veldhuis & Kemper zijn helemaal terug", aldus het AD.

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt”. Deze uitspraak van Schopenhauer vormt de basis voor ‘Hou Dat Vast’, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. 

Het is twintig jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. 

Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma ‘Geloof ons nou maar’ waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland, ‘de Poelifinario’, in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou Dat Vast!
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 27.50
2e rang 22.50
3e rang 17.50
MTK 10% korting 24.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Vermakelijke scènes waarin zelfspot nooit ver weg is: Veldhuis & Kemper zijn helemaal terug.”
AD
  “Vermakelijk programma met spitse speldenprikken... In Hou dat vast wroeten ze in elkaars ziel.”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief