Data en kaarten

Flip Noorman

Love it!

Muziek

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl onder vermelding van het stadspasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen is Flip Noorman terug met een eigen avondvullende show. Wederom bijgestaan door zijn bejubelde band ‘De Noormannen’ pakt Flip het meest uitgebuite thema in de kunst aan: de liefde.

In Love it schetst Noorman in eerste instantie een wereldbeeld van ‘love for sale’ perfectie. Maar vervolgens brengt hij juist een onversneden hommage aan het onvolmaakte. En laten we eerlijk zijn: u verdient het toch? Een voorstelling met een lach en een traan, een rilling van ontroering. Een diepe stem waarin u uw zorgen even kunt vergeten. Gitaren als warme baden. Een wervelend theatraal concert dat bovendien uw huid strakker, gladder en egaler maakt.

Flip Noorman bood u nog nooit zoveel comfort en is dermatologisch getest en klinisch bewezen. U hoeft hem maar op te spuiten en mild-erotische fantasieën zullen als honing over u heen druipen.

‘Heb jij Love it al gezien?’

'Nee, hoe was het?'

'Oh… Love it!’

Voorafgaand dineren in de foyer
Chefkok Erwin van Akkeren duikt samen met leerlingen van het ROC de keuken in om voor u een mooi diner te bereiden. De leerlingen doen op deze manier werkervaring op in de keuken en bediening, begeleid door de mensen van ons eigen horecateam.

Het diner kost € 27,50,- per persoon (te boeken via Bestel Kaarten) en bestaat uit brood en hapjes bij binnenkomst, een koud voorgerecht, een warm hoofdgerecht en koffie/thee met zoetigheid. Bij de € 27,50,- per persoon zit één drankje en onbeperkt koffie/thee/water inbegrepen. Overige drankjes kunnen bij de bar worden afgerekend. 

Je kunt aangeven of je vegetarisch wilt eten of niet. Met diëten kunnen we helaas geen rekening houden.

Programma
18:15 uur: Inloop
18:45 uur: Diner
20:15 uur: Aanvang voorstelling 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Dineren vooraf mogelijk

Prijzen

1e rang 18.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief