Data en kaarten

Nesim El Ahmadi

TaBoe!

Cabaret

Nesim deelt de meest uiteenlopende verhalen, van een haartransplantatie op zijn 23e tot de ontvoering van zijn vrouw en hoe het is om vast te zitten in een cel.

Youtuber en presentator Nesim El Ahmadi spreekt in zijn eerste cabaretvoorstelling openlijk over zijn bewogen leven en de taboes die daarin een belangrijke rol spelen. Hoe is het bijvoorbeeld om de zoon van een vluchteling te zijn, en om op jonge leeftijd te trouwen met een christelijke vrouw terwijl je zelf moslim bent? Nesim deelt de meest uiteenlopende verhalen, van een haartransplantatie op zijn 23e tot de ontvoering van zijn vrouw en hoe het is om vast te zitten in een cel.

Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube-kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube-kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam. Hij werkte een aantal jaar als presentator voor BNN en presenteerde het online programma Platenbazen van Radio 538 en voor RTL Concentrate.
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 17.00
MTK 10% korting 15.30

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief