Data en kaarten

Paulien Cornelisse

Aanstalten

Cabaret

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl onder vermelding van het stadspasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer die ‘tijden' precies begonnen. Paulien Cornelisse vermoedt 50.000 jaar geleden, om drie uur ’s middags, want dat is het onzekerste moment van de dag. 

Het beste wat je kunt doen, vindt Paulien, is de onzekerheid accepteren, omarmen, erkennen, ‘facen’, en een plekje geven binnen je eigen wereldje. 

'Vaak weet je pas wat je wilt zeggen als je het al gezegd hebt,’  heeft vast iemand ooit wel eens gezegd. Hopelijk is ook na afloop nog steeds onzeker wat er nu eigenlijk is verteld. 

NB Deze cabaretvoorstelling is ook geschikt voor mensen die wél veel zeker weten. 

 

Rode Zaal

Dineren vooraf mogelijk

Prijzen

1e rang 23.50
2e rang 18.50
MTK 10% korting 21.15

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “De nieuwe show van Paulien Cornelisse is als comfortfood: rustgevend en troostrijk.”
Trouw
  “Stuit als bevlogen woordzoeker vrijwel altijd op mooie dingen... Het blijft lekker luisteren naar iemand die haar tijd en liefdevolle aandacht gebruikt om van de aanstaltens des levens zo’n behaaglijke bal te maken.”
de Volkskrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief