Data en kaarten

School of Life

Dit heb je niet op school geleerd

Special

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl onder vermelding van het stadspasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Waan je een middag terug op school voor de lessen die uiteindelijk écht de kwaliteit van je leven bepalen. Wanneer is een relatie goed genoeg? Hoe vind je werk dat bij je past? Wie ben je eigenlijk?

Onderzoek welke verwachtingen je van het leven hebt en waar ze vandaan komen. Terug in de schoolbanken leer je over de ideeën van grote denkers uit het verleden en heden en kom je erachter wat je kunt toepassen, hier en nu in je eigen leven. Het meeste wat we dagelijks bedenken, is namelijk al eens bedacht en toegepast, en vaak een stuk beter.

The School of Life
The School of Life is opgericht door filosoof Alain de Botton en heeft vestigingen over de hele wereld. Deze voorstelling wordt gemaakt door The School of Life Amsterdam, waar je nadenkt over de belangrijkste onderwerpen uit je dagelijkse leven: werk, vriendschap, liefde, geld, familie en meer. Inzichten uit 2.500 jaar cultuur en wetenschap helpen je wijzer te worden en een mooier leven te leiden.

Docenten
Martijn de Rijk is filosoof, acteur, schrijver en regisseur. Hij is zeven jaar verbonden geweest aan het Noord Nederlands Toneel en is daarna als acteur werkzaam geweest voor onder andere Toneelgroep Amsterdam, Laura van Dolron en het Amsterdamse Bostheater. Eerder, in 2013, rondde hij een masterstudie Wijsbegeerte af aan de Universiteit van Amsterdam.

Reine Rek is spreker, coach, programmamaker en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie.
 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 19.00
MTK 10% korting 17.10

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief