Data en kaarten

Foil, Arms and Hog

Foil, Arms and Hog

Cabaret

Het trio schrijft, schiet en bewerkt elke week een nieuwe schets in hun kantoor en publiceert deze op YouTube, Facebook en Instagram op IGTV.

Foil Arms and Hog is een Ierse sketchcomedygroep bestaande uit Sean Finegan (Foil), Conor McKenna (Arms) en Sean Flanagan (Hog). De groep treedt op op tv, radio, het podium en online. Het trio schrijft, schiet en bewerkt elke week een nieuwe schets in hun kantoor en publiceert deze op YouTube, Facebook en Instagram op IGTV. Foil Arms en Hog ​​hebben geen specifiek genre en maken sketches die vaak observerend en soms actueel zijn. Populaire sketches die op YouTube zijn te zien, zijn onder meer 'When Irish People Can't Speak Irish', 'An Englishman Plays Risk', 'WTF is Brexit' en 'How to Speak Dublin'. Foil Arms en Hog ​​spelen tegenwoordig ook liveshows, voornamelijk in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, maar ook in de Verenigde Staten, Australië, Nederland, Duitsland, Zwitserland en op het Edinburgh Fringe Festival.

De naam van de groep evolueerde van bijnamen die elk van de leden voor elkaar hadden, Foil (Sean Finegan) was de komische folie, Arms (Conor McKenna) was 'All arms and Legs' en Hog ​​(Sean Flanagan) omdat hij ogenschijnlijk in de schijnwerpers stond (hogged the limelight).

Op dit moment (februari 2022) hebben ze 689.000 duizend abonnees en 166 miljoen views op YouTube.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

Regular 29.95
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief