Data en kaarten

Rundfunk

Todesangstschrei

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Cabaret
  • za 05 nov 20:15 uur
    Uitverkocht

Na de succesvolle televisieserie ontving de eerste voorstelling van de mannen van Rundfunk een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018.

Na ‘Wachstumsschmerzen’ over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in ‘Todesangstschrei’ op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling ‘Wachstumsschmerzen’ een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Nu komen de heren terug naar het theater met ‘Todesangstschrei’.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
MTK 10% korting 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “IJzersterk en spannend cabaret.”
De Volkskrant
  “Sublieme timing, naadloos samenspel en goed uitgedachte details. ”
Het Parool
  “Van de Velde en Van Kalmthout beheersen hun stijl tot in de puntjes.”
Trouw
  “De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog.”
NRC
  “De voorstelling barst van de geinig verrassingseffecten die voor flitsend vermaak zorgen.”
De Telegraaf
  “Rundfunk slaagt er (opnieuw) in het genre naar een hoger plan te tillen.”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief