Data en kaarten

Profesyonel

Istanbul Devlet Tiyatrosu

Theater

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl onder vermelding van het stadspasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

​​'Profesyonel' is momenteel het meest bekeken en populaire theaterstuk van Turkije. De wereldberoemde Servische schrijver Dusan Kovacevic vertelt het sociaal-politieke leven voor en na de grote transformatie in Joegoslavië, in de biografie van een intellectueel, in een zwarte komediestijl met een ironische stijl. Een adembenemend verhaal van een 40-jarige letterkundige, een secretaresse en een undercoveragent, vol verrassingen.

'Profesyonel' şu anda Türkiye'nin en çok izlenen ve sevilen tiyatro oyunu. Dünyaca ünlü Sırp yazar Duşan Kovaçevic, Yugoslavya’daki büyük dönüşümden önceki ve sonraki toplumsal-politik yaşamı, bir entelektüelin yaşamöyküsü içinde, karakomedi türünde ve ironik bir üslupla anlatıyor. 40 yaşlarında bir edebiyat adamı, bir sekreter ve bir gizli polisin süprizlerle dolu soluk soluğa izlenecek hikayesi.

LET OP: DEZE VOORSTELLING IS TURKS GESPROKEN

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 30.00
2e rang 25.00
MTK 10% korting 27.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief