Data en kaarten

Break A Leg 2022

Streetstyle Dance Event

Dans

Break A Leg is een ongesubsidieerd evenement, waardoor we afhankelijk zijn van de inkomsten van de kaartverkoop. Daarom vragen we alle bezoekers een kaartje te kopen, zowel jong als oud (kinderen t/m 2 jaar uitgezonderd). Ook als je maar voor één specifiek optreden komt. Onze dank is groot!

Zondag 5 juni 2022 nemen meer dan 1.000 hiphopdansers het tegen elkaar op in de Meervaart tijdens de 11e editie van het streetstyle dance event Break A Leg. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er gebattled door de beste hiphop dansers en crews. Dansers strijden in vier verschillende categorieën: Hiphop Crew Competitie, Breaking Battles, All Styles Battles & Hiphop Battles.

Dit jaar bestaat de jury van de competitie weer uit de top van de Nederlandse hiphop dansindustrie, onder andere Duzk (The Ruggeds), Jeems, Dimension, Mess, Devante Walden, Kishan Indallal & Carlos Rocha. Het event wordt gehost door Vince Charming, Gregory Shaggy & MC Mario Bee. DJ’s Jolani Jhones, DJ Cee en DJ Mista Sweet verzorgen de muziek tijdens de competitie.

De focus van het festival ligt niet alleen op het wedstrijdelement, maar ook op het sociale aspect, het delen van kennis en vooral lekker dansen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan diverse gratis dans workshops ook zijn er de gehele dag DJ’s in de foyer en ook hier kan lekker gedanst worden.

Ben jezelf geen danser? No worries, er is de hele dag genoeg spectaculairs te zien en te horen! Ook als je zelf niet meedanst is dit een event dat je niet mag missen! Naast de battles is er nog veel meer te doen op het gebied van Urban Culture.

Meedoen aan de wedstrijd?

De registratie voor de Hiphop Crew Competitie is van start gegaan. Wil je verzekerd zijn van een plaats in de competitie? Meld je crew dan nu aan voor de Hiphop Crew Competitie, dit doe je door een email te sturen naar breakaleg@meervaart.nl.

Solo (en duo) dansers kunnen zich op 5 juni aan de deur registreren voor de Breaking Battles, All Styles Battle & Hiphop Battle. Meer info: www.breakalegdancebattle.com

Let op: Break A Leg is een ongesubsidieerd evenement, waardoor we afhankelijk zijn van de inkomsten van de kaartverkoop. Daarom vragen we alle bezoekers een kaartje te kopen, zowel jong als oud (kinderen t/m 2 jaar uitgezonderd). Ook als je maar voor één specifiek optreden komt. Zonder deze inkomsten kunnen we niet zo'n mooi event organiseren. Onze dank is groot.

Lees verder

 

Meervaart

Prijzen

Prijs 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief