Data en kaarten

Jawad Es Soufi / Sloegie

Waarom ben jij zo?

Cabaret

Wat fijn dat we u weer mogen verwelkomen in de Meervaart.

Jawad Es Soufi laat via zijn alter ego Sloegie zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs hem hebben gevormd tot wie hij nu is. Hoe hij in drie jaar tijd van LWOO naar VWO is doorgestroomd, is een proces waar je versteld van zal staan!

Jawad neemt je aan de hand van anekdotes, muzikale parodieën en hilarische analyses en observaties mee naar die doorslaggevende middelbareschooltijd.

Over Jawad
Jawad Es Soufi is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Op zijn tweeëntwintigste begon Jawad met het geven van Nederlandse les op het VMBO in Rotterdam. Dag in dag uit haalt hij ontzettend veel voldoening uit alle lessen die hij verzorgt.

Op zijn achttiende begonnen zijn kriebels voor het theater. Na twee jaar actief te zijn geweest in toneelgroep The Brothers uit Rotterdam, besloot hij verder te gaan met de groep De Borrelnootjez. Daar kreeg hij de ruimte om te experimenteren en originele sketches te maken. Op 20 februari 2020 speelde Jawad zijn debuutshow als Sloegie in Theater Rotterdam, met 850 bezette zitplaatsen was zijn première stijf uitverkocht. Vele uitverkochte voorstellingen volgden.
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
MTK 10% korting 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief