Data en kaarten

De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen

Meneer Monster

Familie / jeugd
7+

Volkomen geschifte familievoorstelling naar de mega populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton.

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook, want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen - Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’, die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk. Nee maar echt, het is volkomen geschift.

Over Meneer Monster
Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie.

Naast het eerder genoemde ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen’ zijn ze bekend van de voorstellingen ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’, ‘De Gruffalo’, ‘Fantastische Meneer Vos’ en ‘Rovers’.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
3e rang 10.00
Kindprijs 1e rang 15.00
Kindprijs 2e rang 10.00
Kinderprijs 3e rang 5.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit. ”
Theaterkrant over ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’
  “Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt… Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks adhd-symptomen. ”
de Volkskrant over ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’
  “Een fantastisch toneelbeeld dat niet zou misstaan in een mega filmproductie. ”
VSCD Theaterjury over ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’
  “Originele manier van spelen en vertellen… bizarre en chaotische humor… prachtig decor…. Ze maken van iets simpels iets héél erg spectaculairs. ”
Kinderjury ZAPP Theaterprijs over ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief