Data en kaarten

Martijn Kardol

De Situatie

Cabaret

"Een lekker programma", aldus Theaterkrant.

"Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben en wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen, of moet ik het doen? En hoe dan?" - Martijn Kardol

‘De Situatie’ gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix: iedere crisis heeft zijn impact.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 12.50
MTK 10% korting 15.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “De Situatie is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt. ”
Theaterkrant, Keuze van de Criticus
  “Hier toont hij dat hij als cabaretier verder kan reiken dan de belevenissen in zijn huis. ”
de Volkskrant
  “Martijn Kardol weet eigenzinnig terug te blikken op de achterliggende coronacrisis, maar dat ook te verpakken in grappige anekdotes en verhalen… cabaret dat iets verder reikt dan alleen maar schuddebuiken van het lachen. Het mag ook ergens over gaan. ”
Leidsch Dagblad
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief