Data en kaarten

PAREIDOLIA

La Llave Maestra

Familie / Jeugd
5+

Kijk maar, je ziet niet wat je ziet!

‘PAREIDOLIA’ is een visueel en zintuiglijk schouwspel, gebaseerd op ons vermogen om concrete figuren te zien in dingen als wolken en vlekken. Vormen komen tot leven. Als je goed kijkt wordt een jas een zanger, blijkt een tutu een struisvogel te zijn en vormt een papieren zak zich om tot een monster. Plastic zeeën dansen als gigantische golven. Zie jij iets anders? Zie je zelfs nog veel meer?

Het Spaans-Chileense theatergezelschap La Llave Maestra tourt al jaren door Amerika, Europa en Azië. Ze brengen met objecten, maskers, poppen en stoffen en een samenspel van mime, illusie, dans, muziek en licht een onvergetelijke ode aan de verbeeldende fantasie. Op reis naar de verbeelding – zonder woorden – waarbij je alleen maar op een speelse manier de dingen om je heen hoeft te observeren.

Ook in ons dagelijks leven wacht een poëtisch, dramatisch en komisch universum om ontdekt te worden…
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
3e rang 15.00
MTK 10% korting 22.50
Kindprijs 1e rang 15.00
Kindprijs 2e rang 10.00
Kinderprijs 3e rang 5.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief