Data en kaarten

Saman Amini's Integratieplan

Saman Amini / Black Sheep Can Fly

Theater

Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’.

Na de veelgeprezen voorstellingen ‘A Seat at The Table’ (★★★★★), ‘Samenloop van Omstandigheden’ (★★★★★) en ‘Nobody Home’ (★★★★) creeërt theatermaker, performer en muzikant Saman Amini zijn eerste cabaretsolo. In ‘Saman Amini’s Integratieplan’ zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving. 

Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. Van zijn kinderjaren in Teheran, zijn tijd na het AZC in Brabant tot aan zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Zoekend naar een antwoord op de terugkerende vraag: waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Saman Amini (1989, Iran) produceert met zijn eigen stichting BLACK SHEEP CAN FLY met regisseur en scenarioschrijver Nima Mohaghegh menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Toptheater… Aangrijpend en inhoudelijk sterk… Godvergeten talent ”
Youp van ’t Hek over ‘Samenloop van Omstandigheden’
  “Amini speelt losjes, energiek en soepel onthutsende scènes. ”
de Volkskrant over ‘A seat at The Table’
  “Amini is een overrompelende podium persoonlijkheid die iedereen inpakt met zijn aanstekelijke glimlach en zijn futuristisch-melodieuze muziek. ”
Theaterkrant over ‘Samenloop van Omstandigheden’
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief