Data en kaarten

AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme

Abel van Gijlswijk

Theater

Nooit eerder vertoond op aard. Het kapitalisme heeft de planeet verkloot.

We hebben het zelf zover laten komen omdat we niet kunnen geloven in een alternatief. Dat stopt nu met 'AABZ '22 TOUR: Rebranding Anarchisme'. 

Binnen het tijdsbestek van een zinderend uur conditioneert de magiër AABZ u met slechts 5.648 kraakheldere antwoorden en een gulle hand muzikaal werk. Tot moes, uw brein. Waarna hij u zal opvullen met gloednieuw gedachtegoed. Garantie op verlossing? 200%. U wil wat weten; hij weet het al. Verlicht uzelf. Thuisblijven is medeplichtig zijn.

Over Abel
Abel van Gijlswijk is rapper, zanger, schrijver, acteur, punk-icoon, stijlgoeroe en labelbaas. We kennen hem van zijn werk als Vice-presentator, van zijn band Hang Youth en zijn solo rap-act Abel.
 

 

Blauwe Zaal

Dineren vooraf mogelijk

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Abel bezit de kunst om inhoudelijk raak te schieten en ondertussen ongenadig grappig te zijn. Als ik dit seizoen maar één keer naar het theater kan, dan ga ik naar Abel.”
Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig)
  “Abel heeft iets wat wij allemaal zo’n beetje kwijt zijn geraakt: vechtlust en een wakkere kijk op de samenleving. The last rebel on stage.”
Henny Vrienten
  “Punker dan dit krijg je het niet in die stoffige hut van je.”
Kasper van der Laan
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief