Data en kaarten

Kaseko in Concert deel IV

Twenty8 Productions

Muziek

Kaseko in Concert combineert muziek en cabaret met een hoog ‘voetje van de vloer gehalte’.

Tijdens ‘Kaseko in Concert’ nemen prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst ons samen met een 16-mans band mee op reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot heden.

Het concert wordt net als de drie voorgaande edities gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met anekdotes en humor brengt hij vele herinneringen naar boven en laat hij je echt thuis voelen. Samen met topzangers als Edje Rust en Nato Grootfaam verzorgt hij een avond waarbij iedere rechtgeaarde muziekliefhebber kan zijn hart ophalen.

Kaseko
Kaseko is één van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en vormt de basis voor tal van internationale hits. Denk daarbij aan muziek van Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen.

 

Rode Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 27.50
2e rang 22.50
MTK 10% korting 24.75
Stadspasactie* 2.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief