Data en kaarten

Een leuk avondje uit

Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel

Familie / jeugd
8+

In deze musical krijgen pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid allemaal hun eigen spetterende shownummer. 

De spelers dansen en zingen alsof hun leven er vanaf hangt, maar helaas kan niet iedereen meedoen. Aan de zijlijn broeit er ook nog wat. Best lastig om uit te leggen wat dat precies is. Beetje onduidelijk allemaal. Maar wat gebeurt er nu? Wordt daar stiekem de show gestolen? Houd de dief!

‘Een leuk avondje uit’ is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden deze gezelschappen de krachten voor ‘Het eind van het begin van het einde’. Met die voorstelling slaagden ze er ternauwernood in de verbeelding van de ondergang te redden. Zoveel onzekerheid en verwarring kunnen we geen tweede keer aan. Daarom trekken ze voor ‘Een leuk avondje uit’ alle registers open. 

Er gaat een hoop goed, maar het leven zit helaas ook vol hindernissen.

Er valt weleens iets om.

En niet altijd op het goede moment.

Er zijn huisdieren die ziek zijn.

Er is nieuws dat je bang maakt.

En dan zijn er ook nog broeken die niet goed zitten, vriendinnen die vervelend doen en van die dagen die gewoon niet leuk zijn.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief