Data en kaarten

Zoutmus

Jungleprinter

Muziektheater

Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, livemuziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. 

Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, livemuziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 19.50
2e rang 14.50
MTK 10% korting 17.55

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek… Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed… Heel veel onbestemde onzin is bij Zoutmus een vervullende, unieke theaterervaring.”
de Volkskrant
  “Jungleprinter van Zoutmus is vernieuwend, hilarisch, absurdistisch, muzikaal en gelukkig zijn mijn tanden niet in de fik gevlogen van het lachen. Maar spierpijn heb ik wel.”
Theaterparadijs
  “Muzikale meesters in absurdisme… verknipte breinen… Jungleprinter is een wervelstorm aan grappen met het energieniveau op maximum van begin tot eind.”
Theaterkrant
  “Wanneer ze muziek ¬maken vormen ze… een goed geoliede machine. Dan staan ze als mannen op het podium en blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg.”
Het Parool
  “Gezien ZOUTMUS – feest mensen – echt feest – ga ze zien die mussen!!! ”
Frédérique Spigt
  “Ga naar Zoutmus. Het is moeilijk te geloven, maar ze zijn in alles de beste. ”
Gijs Groenteman
  “Was naar Zoutmus! Geweldig!!!!! Met vijf uitroeptekens. ”
Youp van ’t Hek
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief