Data en kaarten

Opvliegers Girls on Fire!

Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman

Muziek

Na het overdonderende succes van de eerdere ‘Opvliegers’-voorstellingen komen de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman met het leukste feelgoodconcert van het seizoen: ‘Opvliegers Girls on Fire!’.

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen, zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in ‘a men’s world’? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.

Dus heb je zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met je vriendinnen (en beste vriend) naar ‘Opvliegers Girls on Fire!’ Hét vriendinnenuitje van het jaar met Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 26.50
2e rang 21.50
3e rang 16.50
MTK 10% korting 23.85

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief