Data en kaarten

Gonnie en Gijsje samen op stap

Klein Amsterdam Producties / Kira Kool

“Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld”

Familie / Jeugd
2+

Gonnie en Gijsje is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea.

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes, maar een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg, en ontdekt de wereld. 

Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. 

Tijdens hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld!

Kira Kool
Performer Kira Kool maakt theater voor kinderen en volwassenen. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Muziektheater. Daarna volgden projecten als ‘Superifcial Supremacy’, ‘De Witt of Oranje’, ‘IK BEN EEN INTERFACE’, ‘CRISPR-CAS’ en diverse schoolvoorstellingen. Sinds 2017 is Kira te zien in de jeugdvoorstelling ‘Dikkie Dik en de taart’, gebaseerd op de boeken van Jet Boeke.
 

Lees verder

 

Rode Zaal - Toneel op Toneel

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief