Data en kaarten

Boer Boris is de baas

Klein Amsterdam Producties

familie / Jeugd
4+

‘Boer Boris is de baas’ is gebaseerd op de bekende prentenboekreeks, maar je hoeft de verhalen niet op voorhand te kennen!

De avonturen van Boer Boris op- en rond zijn boerderij zijn de afgelopen 10 jaar in talloze prentenboeken gevat. In ‘Boer Boris is de baas’ komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout tot leven op het toneel.

Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Langzaam maar zeker vouwen de technici die op het podium open, waarna een driedimensionaal theater ontstaat. Daar verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelf de vogelverschrikkers!

De voorstelling volgt het verloop van een dag en ieder dagdeel maakt Boer Boris iets nieuws mee. Hij krijgt een cadeau, helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie.

“Wie is er hier de Baas?
Jij niet, pas op, afblijven, kijk uit!
Waarom zat je nou daaraan, waarom?
Wie is er hier de baas?
Ja, nou is het stuk, helaas.”

Wanneer de technici zich ook nog met de inhoud van de verhalen gaan bemoeien en zelf Boer Boris willen spelen, moet Boris ingrijpen.

“Wie is er hier de baas? Boer Boris is de baas."

Boer Boris is in geïllustreerde vorm onderdeel van deze voorstelling, gemaakt voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

50 min

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief