Data en kaarten

Geen oog dicht

Studio Figur & STIP theaterproducties

familie / Jeugd
8+

‘Geen oog dicht’ is voor iedereen die weleens bang is; een surrealistisch sprookje over je angst in de ogen kijken en samen op avontuur gaan.

De achtjarige Maia is het liefst alleen met haar verhalen. Ze leest, speelt games en kijkt films, alles om haar honger naar verhalen te stillen. Verhalen zijn namelijk spannend, maar lopen altijd goed af. Maia twijfelt of dat in de grotemensenwereld ook gebeurt. Zo groeit haar liefde voor verhalen samen met haar angst voor de ‘echte’ wereld. 

Naast Maia staat Ótti. Hij is altijd bij haar en wil haar beschermen. Alleen verandert hij de laatste tijd vaak van vorm en begrijpt niet waarom. Hij wordt soms zo zwaar dat hij een blok aan Maia’s been vormt. Als Ótti maar niet zo uit proportie groeit dat hij Maia’s hele blikveld overneemt…

‘Geen oog dicht’ is voor iedereen die weleens bang is; een surrealistisch sprookje over je angst in de ogen kijken en samen op avontuur gaan. 

Door het gebruik van videocamera’s, maquettes, poppen en muziek smelten theater en film samen en word je meegenomen in de wereld van Maia en Ótti. Een wereld die een spannend onderwerp net iets minder eng maakt.

Studio Figur
Studio Figur is het jonge figurentheatergezelschap van regisseur Noufri Bachdim en beeldmaker Pluck Venema. Met fysiek spel, poppen- en objecttheater, live film en muziek vertellen zij nieuwe verhalen over actuele onderwerpen en nemen ze zowel kinderen als volwassenen mee naar een andere werkelijkheid.

STIP theaterproducties
Samen met talentvolle theatermakers maakt STIP de meest uitlopende voorstellingen en maken ze van jeugdtheater een totaalbeleving. Op www.stiponstage.nl ontdek je nog meer leuks. Ook in het theater valt er voor en na de voorstelling veel te beleven.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief