Data en kaarten

Samir Fighil

FOMO

Cabaret

‘FOMO’ gaat over ons intense verlangen om niets te willen missen, en alle serieuze en vooral grappige gevolgen daarvan.

De winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van cabaretfestival Cameretten 2019 gaat bij ons in première met zijn tweede voorstelling. ‘FOMO’ (‘Fear Of Missing Out’) gaat over ons intense verlangen om niets te willen missen, en alle serieuze en vooral grappige gevolgen daarvan.

Kunnen we er wel bij horen, gewoon zoals we zijn? Of moeten we veel materiële spullen bezitten, dure verre reizen maken, de perfecte afgetrainde 0-procent-vet-body hebben of een cryptomiljonair zijn om geaccepteerd te worden? Het gevoel is alsof je met een Fiat Punto op een F1-circuit staat met allemaal Ferrari racewagens.

Hoeveel mensen steken zich in de schulden of raken mentaal uitgeput, omdat ze de ratrace niet meer bij kunnen houden? Als adviseur binnen het sociaal domein en in zijn eigen omgeving heeft Samir menig probleemgeval gezien die uiteindelijk de handdoek in de ring heeft moeten gooien. Maar hoe zit het met Samir zelf?

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 16.50
2e rang 11.50
MTK 10% korting 14.85

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief