Data en kaarten

Weet je nog, Sammie?

Theater Gnaffel

familie / Jeugd
6+

‘Weet je nog, Sammie?’ is een speelse, muzikale voorstelling met kleurrijk poppenspel en magische beelden.

Na een lang en gelukkig leven is Poes Sammie heel erg moe. Hij gaat liggen op zijn favoriete plekje onder de oude eik. Daar ligt hij heel stil. Zelfs zijn snorharen bewegen niet. Han, Lotte en Klaasje zijn erg verdrietig en willen Sammie ‘het beste afscheid van de wereld’ geven. Ze besluiten op reis te gaan om anderen te ontmoeten die ook iets of iemand hebben verloren en samen uit te zoeken hoe je om kunt gaan met verlies en verdriet. 

Met ‘Weet je nog, Sammie?’ maakt Theater Gnaffel een speelse, muzikale voorstelling met kleurrijk poppenspel en magische beelden.

Het drietal gaat op pad met gevulde rugzakken en een lange lijst met vragen. Hoe doe je dat, afscheid nemen? Hoe bewaar je iemand in je hart? En welke kleur heeft verdriet?

Ze reizen door verschillende werelden, waar ze kennismaken met andere culturen en oog in oog komen te staan met bijzondere rituelen, tradities en verhalen rondom afscheid nemen. Ze ontdekken dat verdriet zich niet laat verstoppen en er uiteindelijk écht uit moet, en dat de steun van anderen je leert wat troost betekent.

 

Blauwe Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief