Data en kaarten

Fuad Hassen

Vogelvrij

Cabaret

“Houd Hassen in de gaten”, aldus het Dagblad van het Noorden.

Fuad Hassen valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedystijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. Ook weer nu, in zijn cabaretprogramma ‘Vogelvrij’.

De pandemie heeft ook Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend was, bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt Fuad zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. 

Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal… Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd. Vogelvrij.

Een echte stand-up show, die Fuad de ruimte geeft om een show te maken zoals hij dat echt wil. Op zijn manier en 'Vogelvrij'.

Zoals het Dagblad van het Noorden al schreef “Houd Hassen in de gaten”. 

 

 

Blauwe Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer dat met 6064... begint. U ontvangt dan een iDEAL betaallink. Na betaling ontvangt u de kaarten in uw mail. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 17.00
2e rang 12.00
MTK 10% korting 15.30

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.”
Dagblad van het Noorden over Fuad
  “Fuad verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen.”
de Volkskrant over Fuad
  “Opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft.”
NRC over Fuad


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief