Data en kaarten

De Sekszusjes

Ongelikt

Show

De Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, werden in één klap beroemd door hun gelijknamige online programmareeks op YouTube, die totaal maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken is.

Op goudeerlijke wijze delen De Sekszusjes hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. Hun eerste theaterprogramma ‘Ongelikt’ toont aan dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)…? 

In een zelf geknutseld decor, met schurende liedjes, live-klei-animaties en sketches met een absurd-humoristisch randje voeren ze de kwetsbare gesprekken die ze zelf in hun tienerjaren zo hebben gemist. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt?

‘Ongelikt’ is een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen of voor wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de twee. Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 19.50
2e rang 14.50
MTK 10% korting 17.55

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een voorlichtingsprogramma anders dan we tot nu toe hebben gezien, gemaakt door twee zeer getalenteerde zussen. Openhartig, geestig, nuchter, herkenbaar en vooral erg leuk.”
De Wereld Draait Door
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief