Data en kaarten

A Tribute to James Brown

Jared Grant & Amsterdam Funk Orchestra

Muziek

De grootste funkband van Nederland brengt een vlammend en vet eerbetoon aan James Brown. 

Als iemand funk bij een groot publiek heeft laten doorbreken, dan is dat natuurlijk The Godfather of Soul. James Brown leeft door in ons collectieve geheugen. Natuurlijk vanwege klassiekers die iedereen kent als Sex Machine en Cold Sweat, maar ook de duizenden hiphoptracks die zijn gebaseerd op samples van zijn Funky Drummer.

De grootste funkband van Nederland, Amsterdam Funk Orchestra, brengt een vlammend en vet eerbetoon aan James Brown. En om dat goed te doen, is er eigenlijk maar één iemand in Nederland die daarvoor in de huid van James Brown kan kruipen: Jared Grant. Samen met een 19-koppige band krijgen de James Brown-klassiekers de dikst mogelijke uitvoering. Get up!

Jared Grant
Jared Grant wint eind 2012 naast de 3e (jury)prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de finale van The Voice of Holland. Naast zijn vele solo-optredens is hij vaak te gast bij verschillende bands en artiesten. Zijn eigen singles en albums worden veelvuldig gestreamd op de bekende muziekplatformen en radiostations.

Amsterdam Funk Orchestra
De grootste funkband van Nederland is in 2014 opgericht en inmiddels de snelst rijzende ster in de clubs, zowel in het jazz- als het popcircuit. Afgelopen twee jaar was de band vaak te zien op grote festivals, zoals Haarlem Jazz & More, Landjuweel en De Parade.

Optredens met saxofonist Benjamin Herman, zanger Steffen Morrison, zangeres Denise Jannah en gitarist Anton Goudsmit vestigen hun naam en live-reputatie.

De band speelt vol overgave klassieke funk en afrofunk, speciaal geschreven en gearrangeerd voor deze band door Efraïm Trujillo. De band kent haar klassiekers en speelt ook stukken van o.a. Fela Kuti. De grote ritmesectie met dubbele percussie maakt Amsterdam Funk Orchestra een band waarbij je niet kunt blijven zitten!

Lees verder

 

Rode Zaal

Dineren vooraf mogelijk

Prijzen

1e rang 22.50
2e rang 17.50
3e rang 12.50
MTK 10% korting 20.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief