Data en kaarten

Wat vreet er aan Donnie Druif?

MaxTak en Marmoucha Orchestra

familie / Jeugd
8+

‘Wat vreet er aan Donnie Druif?’ is een voorstelling vol betoverende livemuziek van het Marmoucha Orchestra en zang van hier tot aan het Verre Oosten en weer terug.

Donnie’s familie is raar. Dat vindt iedereen die hij kent. Ze zeggen het niet hardop, maar ze kijken en ze fluisteren. Want Donnie’s vader is vertrokken, zijn broertje Eppie is verstandelijk beperkt en hun moeder… hun moeder is een aangespoelde walvis.

Dat mag Donnie niet zeggen, maar hij denkt het wel. Want hoe noem je anders een moeder die het huis al jaren niet uit is geweest en zittend op de bank slaapt en eet. Vooral eet. Zoveel eet dat Donnie zich afvraagt hoelang de vloer het nog houdt en of ze de verjaardag van Eppie nog gaat halen.

Iedereen vindt zijn familie vies, dom, arm en achterlijk, maar dat kan Donnie niks schelen. In zijn hoofd hoort hij de muziek uit het land van zijn vader. Met muziek eronder lijkt alles mooier en hoeft hij zelf tenminste niet te praten. Totdat er een meisje in hun dorp komt wonen dat alleen maar kijkt… naar hem, Donnie Druif. 

‘Wat vreet er aan Donnie Druif?’ is een voorstelling vol betoverende livemuziek van het Marmoucha Orchestra en zang van hier tot aan het Verre Oosten en weer terug. Over knellende familiebanden, onvoorwaardelijke liefde en het vinden van je eigen stem. Losjes gebaseerd op het boek en de film ‘What's eating Gilbert Grape’.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een overtuigende hoofdrol van Jip Bartels. […] In een solo over het verlies van haar grote liefde snijdt La Roses stem loepzuiver en met hoge uithalen dwars door je ziel”
Parool


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief