Data en kaarten

Eric Vaarzon Morel & Jonge Virtuoze Amigos

CADANZA

Muziek

In het vurige ‘CADANZA’ komen passie, melancholie, ritme, wervelende dans, indiepop en nog meer ritme samen.

De ritmische, intrigerende muziek van de flamenco vindt zijn oorsprong in Andalusië. Eric Vaarzon Morel heeft zijn muzikale leven gewijd aan deze vorm. Tegelijkertijd heeft zijn muzikale ontwikkeling altijd in het teken van de ontdekking van andere muziekculturen gestaan. Zo heeft Eric decennialang samen met muzikanten uit de pop-, jazz- en klassieke wereld voorstellingen gemaakt. 

De ontmoetingen met jonge muzikanten tijdens de stilte van corona hebben hem een nieuw begin gebracht, een bundeling van nieuwe muzieksoorten, musica nueva. 

Door te spelen en te repeteren met jonge topartiesten in de leegte die was ontstaan, vormde zich langzaam voor zijn ogen een muzikaal trio. Deze jonge virtuozen neemt hij nu graag mee vanwege hun talent, durf en originaliteit die zij al op jonge leeftijd ten toon spreiden.

Passie, melancholie, ritme, wervelende dans, indiepop en nog meer ritme komen samen. En bovenal de lol om elkaar al improviserend te vinden in de nieuwgevonden, vurige ‘CADANZA’.

Het trio:
Eric Vaarzon Morel: bandleider en flamencogitarist/componist
Conchita Boon: nuevo flamencodanseres
ELLE: popflamenco singer/songwriter

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief