Data en kaarten

Meervaart Studio Café X ‘Nuff Said

Special

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl onder vermelding van het stadspasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Zaterdag 11 juni bundelen Meervaart Studio Cafe en het Belgische ‘Nuff Said haar krachten voor een speciale avond in de Meervaart. Verwacht deze avond een mooie mix comedy, spoken word en muziek. Een café vibe in het theater met een prikkelende line-up.

Line up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Over Meervaart Studio Café

In het kader van Meervaart Studio Café biedt Meervaart i.s.m. Meervaart Studio jonge talenten een podium. Elke avond staat in het teken van een andere thema zoals comedy, spoken word, poetry of singer- songwriters. In een 2,5 uur durend programma word je verrast door aanstormend talent.

Over ‘Nuff Said

‘Nuff Said is al 14 jaar een groot succes in België en heeft inmiddels ook Nederland bereikt. ‘Nuff Said is een maandelijks programma waar comedy, spoken word, poëzie, jazz en hiphop elkaar ontmoeten en waar diversiteit een vanzelfsprekendheid is. Niet gek dus dat ‘Nuff Said en Meervaart hun krachten inmiddels bundelen.

Zaterdag 11 juni
20:00-23:00 uur
Meervaart, Meer en Vaart 300 Amsterdam
Zaal: Studio

Lees verder

 

Meervaart Studio - Black Room

Prijzen

Prijs 7.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief