Data en kaarten

Juffenballet

MAAS Theater & Dans

familie / Jeugd
6+

Een bokkig avonturenverhaal voor de hele familie met veel dans, vette decorwisselingen en humor.

Trouw omschreef ‘Juffenballet’ als een “sprankelende grote zaalvoorstelling vol heksen, humor en sprookjesbeelden” ★★★★ en Theaterkrant sprak van “een heerlijk brutale, uitbundige parodie op het Nederlandse schoolsysteem”. Juffen geven overdag het goede voorbeeld, maar gooien na het luiden van de schoolbel hun haren los. 

De koffiekamer blijkt een portaal naar een andere wereld. In de maneschijn ontmoet een stel juffen elkaar. Ze gebruiken het huiswerk om een fikkie te stoken, dansen wild en uit de maat en brouwen mengsels en geniepige plannetjes. Plannetjes om de schooldirectrice – een oude hippie met flowerpoweridealen – van de troon te stoten. Ze willen de school vernieuwen met strakke regels en prestatiedruk. Een strijd tussen vrijheid en orde barst los. Maar dan komt er een nieuwe juf. Kan zij de boel redden?

Gooi de heksen van Roald Dahl, Harry Potter, Superjuffie en De Luizenmoeder op een hoop en je hebt ‘Juffenballet’: een bokkig avonturenverhaal voor de hele familie (6+) met veel dans, vette decorwisselingen en humor.
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
Kindprijs 1e rang 15.00
Kindprijs 2e rang 10.00
Meer Theater Kaart Kind <12 Jaar Rang 1 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Sprankelende grote zaalvoorstelling vol heksen, humor en sprookjesbeelden. ”
Trouw
  “Juffenballet is een heerlijk brutale, uitbundige parodie op het Nederlandse schoolsysteem. ”
Theaterkrant
  “Overweldigende totaaltheater met fenomenale juffen. ”
Scenes


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief