Data en kaarten

Door de Schaduw Heen

Likeminds / Dilan Yurdakul

Theater

"Heel lang heb ik gedacht dat ik alles zelf bepaalde, dat ik mijn lot in eigen handen had. Mijn identiteit zelf vormgaf…” 

‘Door de Schaduw Heen’ is een heftig poëtisch en muzikaal portret van een jonge Nederlandse vrouw met wortels in Turkije die nergens thuis is; die zich overal verloren voelt en bovendien worstelt met haar bipolariteit.

Actrice en theatermaakster Dilan Yurdakul dendert door haar gedachtewereld van het ene uiterste naar het andere. Tevergeefs op zoek naar houvast, naar identiteit. In een voortdurende poging om met zichzelf samen te vallen.

De voorstelling werd door de wijkjury van het Nederlands Theater Festival geselecteerd als beste voorstelling van 2020: “Dilan maakt haar verhaal voor iederéén invoelbaar”.

‘Door de Shaduw Heen’ legt een wereld van depressie, verwarring en verlorenheid bloot, van trauma’s, lijden, schaamte, schuld en vlucht. Kan je je door de schaduwen heen vechten en jezelf opnieuw uitvinden?
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 15.00
MTK 10% korting 15.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief