Data en kaarten

Het Debuut 2022

Via Rudolphi Producties

Theater

Ontdek aanstormend theatertalent

‘Het Debuut’ biedt de nieuwe generatie theatermakers een podium, met een selectie van de meest veelbelovende afstudeervoorstellingen van 2022. Als één van de eersten zie je de makers van de toekomst, pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen. 

Al meer dan 10 jaar gaat Via Rudolphi Producties toneelscholen en theaterfestivals af in heel Nederland en België, op zoek naar veelbelovende nieuwe makers die weten te raken, ontroeren, schuren en te verbazen.

Drie optredens vormen samen een avontuurlijke theateravond. Welke voorstellingen u gaat zien, blijft nog even een verrassing.

Veel van deze makers groeien uit tot gevestigde namen, zoals de eerdere deelnemers aan ‘Het Debuut’: Rundfunk, George Tobal (George en Eran Producties), Performancecollectief URLAND, Caro Derkx, Tarik Moree en La Isla Bonita.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 15.00
2e rang 12.50
MTK 10% korting 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Eén van de meer bewonderenswaardige concepten in de theaterwereld.”
NRC
  “Eén van de beter bewaarde geheimen van het Nederlandse theater. Spannend, beangstigend en ontwrichtend – dat is precies waarom je naar Het Debuut gaat. ”
de Volkskrant
  “Met het opheffen van het ITS Festival worden initiatieven als Het Debuut nóg belangrijker. ”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief