Data en kaarten

Micha Wertheim

Voor Heel Even

Cabaret

Als het lukt ontstaat er iets nieuws en levensvatbaars. Al was het maar voor heel even.

Micha Wertheim: “Toen ik aan deze voorstelling begon had ik geen idee. Daar begint het altijd mee. Toen ineens drong het idee zich op. Maar dat was natuurlijk pas het begin, want ieder idee neemt een hele lading mee. Tegenwerken heeft geen zin. Luisteren en meebewegen is het enige dat erop zit. Kijken waar het idee je brengt. 

En dan nog: pas met publiek erbij blijkt of het idee levensvatbaar is. Het is een kwestie van vertrouwen hebben in de verbeeldingskracht van jezelf en die van het publiek. Als het lukt ontstaat er iets nieuws en levensvatbaars. Al was het maar voor heel even. Vandaar: ‘Micha Wertheim Voor Heel Even’.”
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 23.00
2e rang 18.00
3e rang 13.00
MTK 10% korting 20.70

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Eén lang en prikkelend pleidooi voor het belang van de kunsten… krachtig, omdat Wertheim zijn publiek de boodschap zelf laat ervaren. ”
NRC
  “Een voorstelling waarin de recensent samen met honderden anderen in de zaal, amechtig hijgend achter de verbeelding en fantasie van de maker aanholt. ”
Theaterkrant
  “Wertheim weet weer te verrassen. ”
Scenes
  “Een uitdagend en conceptueel puzzelstuk. ”
de Volkskrant
  “Wertheim snijdt zijn voorstelling als een meloen doormidden om hem vervolgens van binnenuit te beschouwen en aan de zaal te presenteren. ”
Het Parool
  “Wertheim is een geniale fantast. ”
Trouw
  “Een show die de hersens laat kraken en die een eerbetoon brengt aan een ieder die vrijuit en onbegrensd durft te denken. ”
Nederlands Dagblad
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief