Data en kaarten

The artists are present: Charles Pas & Denden Karadeniz

ICK Dans Amsterdam

Double-bill

Dans
ONZE MAKERS

Denden vertrekt in zijn voorstelling F(r)ictie vanuit een Japans gezegde: “Fall down seven, stand up eight”, wat betekent dat elke keer als het leven je tegenzit, je weer opstaat en doorgaat. Victory Boogie Woogie is een fysieke solo van Charles Pas. Dit gedicht van lichaam en geluid gaat over de mens die probeert te overleven in de stad. 

Denden Karadeniz
F(r)ictie
In deze voorstelling vertrekt Denden vanuit een Japans gezegde: “Fall down seven, stand up eight”, wat betekent dat elke keer als het leven je tegenzit, je weer opstaat en doorgaat. Geïnspireerd door de mysterieuze oasis van een woestijn, plotselinge windstormen en door de energie die wordt opgewekt door frictie, experimenteert hij met choreografische elementen zoals tijd, herhaling, groepswerk versus individu. Denden onderzoekt zijn dynamische en zeer fysieke bewegingstaal verder als metafoor voor het leven in deze tijd, in een maatschappij die een aaneenschakeling lijkt van frictie en fictie en van vallen en opstaan.


Charles Pas - Victory Boogie Woogie 
In de mime solo Victory Boogie Woogie plaatst Charles Pas zichzelf in een dystopische tussenruimte om te onderzoeken wat het betekent als je jezelf continu moet optuigen. Als verdwaalde jongeman gaat hij de strijd aan met het alledaagse, in een poging dat te temmen en op zoek te gaan naar alles wat daarachter ligt. Wat betekent het als je geen verbinding kan vinden, ontreddering de overhand krijgt, maar je niet anders weet dan door te gaan?
 
Bij deze voorstelling, waar de kracht ligt in het minimale gebruik van theatrale middelen, is Charles in dialoog met een volledig gesampled geluidsdecor van de soundtrack van het stadsleven. Victory Boogie Woogie is een dynamische trip waarin door middel van flitsen van een leven in de stad zich een steeds groter plaatje openbaart aan de toeschouwer. De dreiging van het radicaliseren van het individu ligt constant op de loer.

Victory Boogie Woogie is geproduceerd door Likeminds in samenwerking met ICK Dans Amsterdam / ICK Artist space.
 

 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
Stadspasactie* 2.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief