Data en kaarten

En nu stil...

Slagwerk Den Haag

familie / Jeugd
Voorjaarsvakantie
6+

Je kunt muziek ontdekken in alle geluiden om ons heen: zelfs in de stilte. Zoek je met ons mee?

Een lichtschakelaar, oude kranten of een aangespoelde schelp. Wat voor geluid zit daar in? Kan je daar ook muziek van maken? En stilte, bestaat dat eigenlijk wel? Wat hoor je als je naar stilte luistert? Wanneer wordt een geluid eigenlijk muziek?

‘En nu stil…' is een ontdekkingsreis naar alle kleine en bijzondere geluiden om ons heen die in het alledaagse leven haast niet opvallen. Geluiden die voor het oprapen liggen, aan de muur zijn geplakt of soms achteloos in een hoekje liggen. 

Slagwerk Den Haag speelt een groots slagwerkconcert vol ongewone instrumenten. Met muziek van o.a. John Cage, Lou Harrison, Matyas Wettl en Kate Moore.

Slagwerk Den Haag
Je kunt het zo gek niet bedenken of Slagwerk Den Haag maakt er muziek mee, en dat doet ze al meer dan veertig jaar. Ze speelt niet alleen concerten voor kinderen, maar je vindt haar ook op het podium met dans- en theatergezelschappen en met andere avontuurlijke makers. In Nederland, maar bijvoorbeeld ook in New York, Egypte en Japan!

 

Blauwe Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief