Data en kaarten

Richard Groenendijk

Voor iedereen beter

Winnaar VSCD-cabaretprijs Poelifinario 2022 in de categorie Entertainment

Cabaret

Een onwaarschijnlijk grappige avond met ook diep ontroerende momenten.

Volgens de pers hoort Richard Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land, en met reden. Hij heeft zelfspot te over, is openhartig, scherp, ad rem, een tikje vilein, kan een zaal ongenadig laten bulderen van het lachen en hij kan nog geweldig zingen ook! 

Richard speelde zijn afgelopen voorstellingen voor uitverkochte zalen vol enthousiast publiek en werd genomineerd voor onder andere de cabaretprijs Poelifinario en de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs.

Na een succesvolle tournee afgelopen seizoen keert Richard terug met ‘Voor iedereen beter’: een onwaarschijnlijk grappige avond met ook diep ontroerende momenten. Precies zoals we van hem gewend zijn. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Winnaar Poelifinario 2022
Richard Groenendijk won met 'Voor iedereen beter' de Poelifinario 2022 in de categorie Entertainment. De Cabaretjury: “Richard Groenendijk is al jaren één van de beste entertainers van Nederland. Ook 'Voor iedereen beter' zit weer vol hilarische conferences, een stortvloed aan beledigingen en een paar zeer ontroerende liedjes. Het is daarnaast de meest persoonlijke voorstelling die hij ooit maakte. Op meerdere momenten is de strijd zichtbaar die Groenendijk levert tegen zichzelf, al dan niet imaginaire vijanden en de misvatting dat het volk inferieur is aan de elite. Deze subtiele rode lijn tilt dit programma nog boven zijn eerdere werk uit.”

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 26.00
2e rang 21.00
3e rang 16.00
MTK 10% korting 23.40

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is.”
de Volkskrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief