Data en kaarten

Unseen

Jakop Ahlbom Company

Theater
onze makers

‘Unseen’ is een melancholisch liefdesdrama in de unieke visuele stijl van het eerdere ‘Lebensraum’.

‘Unseen’ toont Jakop Ahlboms fascinatie voor ongrijpbare en surreële werelden. Net als in het eerdere ‘Lebensraum’ is deze voorstelling poëtisch, fysiek en humorvol.

Een ongelukkige vrouw die zich eenzaam en niet gezien voelt. Een echtgenoot die het verleden niet van zich af kan schudden. Een stille inbreker die in lege huizen overnacht. De komst van deze inbreker zet hun relatie nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is. 

‘Unseen’ is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin-Jip’ van Kim Ki-Duk. 

 

Rode Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer dat met 6064... begint. U ontvangt dan een iDEAL betaallink. Na betaling ontvangt u de kaarten in uw mail. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
3e rang 10.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “…uitputtende fysieke acts, dans en illusies met elkaar vervlochten… Die momenten zijn vaak poëtisch, zien er fantastisch uit en verrassen.”
NRC
  “...uiterst precieze timing, aangrijpende dans, adembenemende bewegingspatronen, uitgevoerd door soepele lichamen die als leden poppen om elkaar wentelen.”
de Volkskrant
  “…de precisie op alle niveaus, de bijzondere vondsten, het dwingt onverminderd respect af en maakt dat je steeds weer geboeid blijft kijken.”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief