Data en kaarten

Topsy Turvy

Keren Levi / Neverlike

Familie / Jeugd
4+

Twee dansers maken met A4’tjes en live video een ondersteboven-wereld!

In ‘Topsy Turvy’ scheppen twee dansers met verschillende objecten, live-video, het publiek en met elkaar een ondersteboven-wereld die wordt geprojecteerd op een groot scherm. 

Tijdens het spelen in een kamer vinden twee vriendinnen een schatkaart tussen de vloerplanken. Ze gaan direct op zoek en ontdekken dat ze met dingen uit de kamer een nieuwe wereld kunnen maken. Dansers en publiek reizen samen langs allerlei plekken en gevaren. Het is een ‘Topsy Turvy’-wereld waarin alles wat boven is, beneden kan zijn!

Choreograaf Keren Levi laat de echte wereld en die van het digitale scherm samenkomen in deze gedanste ode aan vriendschap.

Over Keren Levi
Keren Levi (Stichting NeverLike) maakt dansvoorstellingen voor volwassenen en kinderen en werd al onderscheiden met diverse prijzen, waaronder de BNG prijs (‘Territory’), de Zilveren Krekel (‘Couple-like’ en ‘Couple-like 2’) en de Dioraphte-prijs tijdens de Nederlandse Dansdagen (‘The Dry Piece’). 

Kerens  werk is te zien in theaters en op festivals verspreid door het land, maar ook tijdens internationale tournees door bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief