Data en kaarten

Concerto Fisico per azione

Michela Lucenti

Dans
ICK-FEST

'Concerto fisico per azione' betekent letterlijk: Lichamelijk concert met acties.

Lucenti danst, zingt en acteert de geschiedenis van haar gezelschap. De "greatest hits" passeren de revue en vormen een reis door de tijd van de grote en intieme verhalen. Ze omschrijft het zelf als een jukebox van gedachten die uiteenlopende emoties opwekken.

Een verzamelpunt van curieuze herinneringen brengt ze spelenderwijs naar boven; van brandweerlieden en van priesters; van een ongeluk en van een wegrestaurant; van een radio en van een stad die altijd in brand staat.

De voorstelling is geïnspireerd op de Bardo Tödröl Chenmo, het Tibetaanse Dodenboek. "Bar" betekent "tussen" en "do" betekent "eiland, punt". Een soort referentiepunt tussen twee dingen of, beter gezegd, een eiland in het midden van een meer. Tussen verleden en toekomst laveert Lucenti en gooit daarbij haar lichaam in de strijd.

 

Blauwe Zaal

Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief