Data en kaarten

Henk Poort Singing With a Big Band

Henk Poort en Big Band

Muziektheater

Henk brengt een grote variatie aan songs, bekende American Standards en hits, van swing tot mooie luisterliedjes.

Henk Poort heeft een enorme staat van dienst, bekend van zijn rollen in diverse musicals, van concerten en van tv-optredens. Zo was hij jurylid in het programma ‘Aria’ en één van de sterren in de ‘Beste Zangers’, waarin hij furore maakte met zijn cover van ‘Phantom of the Opera’ in duet met Floor Jansen.

Zingen met een echte Big Band stond al decennia hoog op Henks bucketlist. Nu gaat het gebeuren: een voorstelling met zijn eigen 17-koppige Big Band, bestaande uit topmuzikanten. Ze spelen in de originele bezetting waarmee Count Basie bekend werd, met een ritmesectie die bestaat uit piano, bas, drums, gitaar en de melodiesectie met vijf saxen, vier trompetten en vier trombones.

Henk brengt een grote variatie aan songs, bekende American Standards en hits, van swing tot mooie luisterliedjes. Van The Rat Pack tot aan Stevie Wonder en Lionel Richie.

Een gevarieerd programma, samengesteld door American Songbook-kenner Cor Franc, die al tientallen van zulke succesvolle concerten en theaterproducties heeft gebracht.

 

Rode Zaal

Dineren vooraf mogelijk

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 32.50
2e rang 27.50
3e rang 22.50
MTK 10% korting 29.25
Stadspasactie* 2.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief