Data en kaarten

LAKSHMI

Droom

Muziek

Wat gebeurt er als je onderbewustzijn het overneemt?

LAKSHMI en haar muzikanten duiken het onderbewustzijn in, met fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemen ze het pop-noir. 

In een wereld tussen slaap en wakker spelen ze nummers die variëren van lieflijk klein tot groots en duister, net als het leven zelf. Muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin.

Wat gebeurt er als je onderbewustzijn het overneemt? Als alle verlangens en dromen naar de oppervlakte komen? Durf je al je dromen te volgen, of ben je bang voor nachtmerries? 

Ondanks haar jonge carrière – LAKSHMI kwam in 2017 met haar debuutalbum – heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. In 2021 brak ze bij het grote publiek door met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol’. Dat jaar bracht ze ook nieuwe singles uit in aanloop naar haar derde album, waaronder ‘Empty’, dat onder meer te horen was in de CBS-serie ‘Charmed’.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 19.50
2e rang 14.50
MTK 10% korting 17.55

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief