Data en kaarten

Sven Ratzke & Holland Baroque

Love is Crazy

Show

‘Love is Crazy’ ademt de sfeer van een rokerige nachtclub.

Sven Ratzke – bekend om cabaret en jazzy chansons – speelt samen met het eigenzinnige barokorkest Holland Baroque liedjes over het grote verlangen en de liefde. 

Van Billie Eilish, Nick Cave en David Bowie tot Leonard Cohen en Jacques Brel. In hun nummers resoneert de tijdsgeest, maar de fusie met het barokorkest maakt ze ook nog eens tijdloos.

Muziek van songwriters van nu en helden uit de vorige eeuw smelten samen met de barokke klanken van het eigenzinnige orkest, dat op haar instrumenten durft te zingen, dansen, huilen en lachen. 

De theatershow blikt ondertussen lichtelijk recalcitrant naar alles rondom kerst, zonder dat we er ook maar iets minder van gaan houden.
 

 

Rode Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 32.50
2e rang 27.50
3e rang 22.50
MTK 10% korting 29.25
Stadspasactie* 2.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Zanger Sven Ratzke vormt met Holland Baroque een ideaal liefdespaar in het tijdloze programma ‘Love is Crazy’, waarin ze zowel Bach als Bowie omhelzen.”


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief