Data en kaarten

Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige kennis

Cabaret

''Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden", aldus het NRC.

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie.

Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte Jasper zijn cabaretdebuut met de voorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’. Onder andere NRC en Theaterkrant waren lovend.

 

Blauwe Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 18.00
2e rang 13.00
MTK 10% korting 16.20
Stadspasactie* 2.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden.”
NRC over zijn vorige programma ‘Het dreigt volslagen goed te komen'
  “Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid.”
Theaterkrant over zijn vorige programma ‘Het dreigt volslagen goed te komen’
  “Zeldzaam podiumbeest.”
Jury Leids Cabaret Festival over Jasper van der Veen
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief