Data en kaarten

Ronnie Flex

Ronnie gaat naar huis

Muziektheater

‘Ronnie gaat naar huis’ is een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie Flex zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt.

Als rapper, zanger én producer groeide Ronnie Flex in 5 jaar uit tot één van Nederlands grootste artiesten. Maar tegenover de hoogtepunten stonden diepe dalen, depressie en verslaving. Een virus keerde het tij. Opgeladen en met nieuwe muziek verzorgt hij nu een intiem optreden.

De schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dat werd eerder al duidelijk in de twee documentaires die over Ronnie zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat tegenover de hoogtepunten uit zijn carrière diepe persoonlijke dalen komen te staan. 

Plots komt er een virus en staat het ‘artiestenleven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en grootste liefde: muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een avontuur aan in het theater. ‘Ronnie gaat naar huis’ is een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. Als publiek kom je op visite en krijg je een kijkje in de totstandkoming van zijn nieuwste album. Ter plekke vertelt Ronnie de verhalen achter de nummers en wordt nieuwe muziek gemaakt.
 

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 27.50
2e rang 22.50
3e rang 17.50
MTK 10% korting 24.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief