Data en kaarten

Hier zit niemand op te wachten

BonteHond en Orkater

familie / Jeugd
8+

‘Hier zit niemand op te wachten’ is een lofzang op bewegen zonder doel en breekt een lans voor het ontdekken van dat wat je niet zoekt.

“Met zo weinig tijd om te leven en over dingen na te denken heb ik net ongeveer de juiste hoeveelheid tijd besteed aan deze vlinder.” - Richard Brautigan

Een doelloos bestaan kan echt niet meer. We zijn omringd door successen en alles ligt langs een meetlat. We willen meer en meer is nooit voldoende. Het moet sneller. En het is nooit snel genoeg.

Júist daarom maken wij deze voorstelling. Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? En wat is dan een zinvol bestaan? Wat als niets meer moet en alles mag?

Vanuit een vurig geloof dat het doel alles heeft verziekt – het heiligt zelfs geen middelen – proberen we voor één keer niét zoveel mogelijk mensen zo gelukkig mogelijk te maken. 

‘Hier zit niemand op te wachten’ is een lofzang op bewegen zonder doel en breekt een lans voor het ontdekken van dat wat je niet zoekt. Onder regie van Judith Faas brengt het Orkater-collectief More Dogs samen met vier fysieke spelers een montagevoorstelling vol energie, toevalligheden en muziek: een voorstelling waar je nou net niet op zat te wachten.

 

Blauwe Zaal

Exclusief pauzedrankje

Extra bij deze voorstelling:

Workshop

Deze voorstelling bevat een workshop en wordt na afloop van de voorstelling gegeven door een ervaren theaterdocent van Meervaart Jong. De workshop kost € 2,50 per kind en is tegelijk te boeken met het voorstellingskaartje.

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief