Data en kaarten

Jandino in Judeska Airlines

HET HUIS van ASPORAAT

Cabaret

Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees keert Judeska terug in een gloednieuwe, hilarische klucht.

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten: verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. In andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in. 

Ze blijft namelijk aan de grond en wordt grondstewardess. Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hiermee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen, of niet?

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 28.00
2e rang 23.00
3e rang 18.00
MTK 10% korting 25.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief