Data en kaarten

DE VERLEIDERS

Door de bank genomen: Tien jaar later

Theater

'Door de bank genomen: 10 jaar later' geeft een kritische blik op onze tijd in een twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Zoals altijd met humor. Bijtende humor.

In 2014 verrasten DE VERLEIDERS vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Sindsdien is iedereen ervan overtuigd: Minder macht voor de commerciële banken! Er was een steen in de vijver gegooid…

10 jaar later is er NIETS veranderd. Het is veel erger geworden. Maar wat blijkt: We staan aan de vooravond van een enorme verandering. Op dit moment wordt de Central Bank Digital Currency (CBDC) ontwikkeld. Met dit nieuwe geldstelsel zal de macht verschuiven van private banken naar de centrale bank. Eindelijk, goed nieuws! Ironisch: niemand weet ervan. 

Hoogste tijd voor een onvermijdelijk vervolg, waarin DE VERLEIDERS op vlijmscherpe wijze de onderste steen boven halen. Want is CBDC alleen maar goed nieuws? We willen 10 jaar later niet nóg een keer door de bank genomen worden!

'Door de bank genomen: 10 jaar' later geeft een kritische blik op onze tijd in een twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Zoals altijd met humor. Bijtende humor.

Je lacht je gek.

Met: Pierre Bokma/Dick van den Toorn*, Victor Löw, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel
* Pierre Bokma en Dick van den Toorn wisselen hun rol.

Foto's door Raymond van Olphen en Ben van Duin.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 35.00
2e rang 30.00
3e rang 25.00
MTK 10% korting 31.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “precies dezelfde bravoure”
de Volkskrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief